statusbetaalkaarten

 

Mededeling over de betaalkaarten schoolmaaltijden

 

Geachte ouder
Beste leerling

 

Het netwerk van de scholengroep werd halfweg september door hackers aangevallen. Ze slaagden erin heel wat data te versleutelen en vroegen losgeld om die weer toegankelijk te maken. Daar zijn we uiteraard niet op ingegaan.

Naast het terugplaatsen van de nodige data nemen we maatregelen om de veiligheid van ons netwerk nog te verbeteren. Die maatregelen hebben ook effect op de service aangeboden voor de betaalkaarten.

Concreet:

  • U kunt nog steeds de betaalkaart opladen met een overschrijving op het rekeningnummer BE 83 7333 0000 0115 van de vzw KSO Tielt-Ruiselede. Bij elke overschrijving naar de betaalkaart dient u de OGM-code als mededeling te vermelden (zie daarvoor een eerder ontvangen brief met informatie over het betaalkaartensysteem).
  • De e-mailservice ‘waarschuwing te laag saldo betaalkaart’ is niet meer actief. Leerlingen kunnen op school het saldo op hun betaalkaart controleren. Dat doen ze door hun kaart voor een computerscherm te houden, opgesteld in de buurt van het schoolrestaurant.
  • Via de schoolwebsite de transacties van de laatste dertig dagen bekijken is momenteel niet meer mogelijk. U kunt voor een overzicht van de uitgevoerde bewerkingen nog altijd op school terecht.

We onderzoeken momenteel hoe we een betere betaalkaartenservice dan voorheen kunnen aanbieden. Zodra dat mogelijk is, informeren we u daarover.

Bij vragen kunt u terecht op het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., op het telefoonnummer 051 42 71 92 of via dit formulier.

 

 

Met vriendelijke groeten
Centrale dienst secundaire scholen vzw KSO Tielt-Ruiselede